Tyvärr har utvecklingen av Covid-19 lett till att vi för närvarande inte kan genomföra några resor till Bordershopen. Ni som bokat plats till någon av våra avgångar kommer få ett mail med information. Om vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer hoppas vi snart kunna komma igång med våra resor. Tills dess – var försiktiga och håll er friska!

Vännerna på ATB Busstrafik AB

Bussresa till Bordershopen

Följ med på vår populära shoppingresa till Puttgarden och Scandlines Bordershop. Här hittar vi ett stort sortiment av öl, vin och sprit men även godis, snacks och choklad. Bordershopen har även nordens största sortiment av whiskey med allt du kan önska dig från det skotska höglandet till Japans snöbeklädda berg. Varför inte samla ihop vännerna eller arbetskamraterna för en trevlig dag tillsammans!

Avresa tidig morgon från Växjö via Alvesta och Ljungby för färd söderut mot färjan i Helsingborg. Överfarten tar ca. 20 min. Vi fortsätter genom Danmark till Rödby och färjan som tar oss till Tyskland. Vid Bordershopen stannar vi i 2 timmar så att vi hinner ta del av alla erbjudanden i butikens 4 våningar. När allt sedan är inlastat i bussen tar vi färjan åter till Danmark och kommer åter till Växjö ca. klockan 21.00

RESFAKTA

datum


Inga avgångar för tillfället.

ingår i resan

Bussresa
150 kg lastvikt

Pris: 850 kr

avresa

04.45 Växjö, Pizza Hut Samarkand
05.00 Alvesta, Grusparkeringen vid ICA
05.30 Ljungby, Pendlarparkering Ljungsjöverken

information

Vi har ett väl fungerande märksystem så att ni får rätt varor vid hemkomsten

Glöm ej pass eller EU-legitimation

länkar

Boka resa till Bordershopen